top of page

Tjenester

Intuitiv Reading / veiledning

Jeg gir deg intuitiv veiledning i de spørsmål, tema eller mål du ønsker å fokusere på. Jeg bruker ofte Tarot kort som verktøy. En konsultasjon kan virke klargjørende, bevisstgjørende og gi deg en større innsikt og forståelse, slik at du selv kan fatte de valg som blir riktige for deg. Opplevelsen av en konsultasjon varierer fra person til person.

Pris: 30 min. kr. 700,- / 60 min. kr. 1 200,-

Healing / energibalansering / fjernhealing

Som healer arbeider jeg med fokus på energibalansering, og jeg ser på healingen som en ekstra "drahjelp" i ens egen selvhelbredelsesprosess. Opplevelsen av healing varierer fra person til person. Noen kan for eksempel merke varme, kulde, prikking, strømninger, ro, indre fred og noen merker ikke så mye i det healingen finner sted. Jeg er registrert og godkjent healer av Det Norske Healerforbundet (DNH) og Norsk Spiritualist Forening Healerforbund (NSFH).

Pris: 30 min. kr. 700,- / 60 min. kr. 1 200,-

15 min. Gratis Fjernhealing

Jeg tilbyr 15 min. gratis fjernhealing. Ta kontakt på mail og skriv hva du ønsker fjernhealing for og jeg sender jeg informasjon om når jeg sender fjernhealingen. Når du mottar fjernhealing er det en fordel om du ikke er travelt opptatt med andre ting. Sett deg godt eller legg deg på sofaen eller sengen og fokuser på at du mottar healingen i de 15 min. det varer.  

For private arrangementer og firma events ta kontakt for pris.

NB! Avbestillingsfrist 24 timer før avtalt tid, avbestilling senere enn dette vil bli belastet i sin helhet.

Ved bestilling av konsultasjon via telefon, e-post, online-booking eller på annen måte bekrefter du å være over 18 år eller har tillatelse fra en foresatt. Signe Beatrice har taushetsplikt og arbeidet utføres i henhold til regler i lov om alternativ behandling. Signe Beatrice tar intet ansvar for de beslutninger som blir tatt av klienten som følge av en konsultasjon. Signe Beatrice stiller ingen diagnoser og forbeholder seg retten til å avbryte en konsultasjon om nødvendig. Healing inngår i alle tjenester

Bestill time her:

Eller ta kontakt på 

bottom of page