top of page

Tilbakemeldinger

Her er et lite utdrag av tilbakemeldinger fra klienter og kursdeltakere. Send mail til post@signebeatrice.com om du ønsker å gi en tilbakemelding. 

Jeg hadde meldt meg på og meldt meg av tarotkurset ditt flere ganger. Ikke fordi jeg ikke ville, men fordi jeg har en sykdom som gjør det vanskelig å planlegge for meg. Du løste det ved å gi meg et privat kurs, bare for meg. Jeg føler meg så heldig og jeg er sikker på at jeg fikk mer ut av dette enn hva jeg ellers villa ha fått!

Anette

Mange takk for at du tok deg tid når jeg hadde det vondt og vanskelig. Du hjalp meg med å komme igjennom dette. Mange takk!

Berit

Tusen tusen hjertelig takk for all hjelp og veiledning!

E.

"Jeg har nå benyttet Signe for å få støtte til store og små livsvalg i flere år ,og jeg har aldri møtt en mer seriøs og treffsikker klarsynt. Hos Signe blir du møtt med forståelse og omsorg samt en oppriktig interesse for dine problemer. Hun er også veldig dyktig på coaching. Jeg kan anbefale Signe på det sterkeste"

Kathrine

“I disse dager er det vanskelig å finne en som er seriøs, dyktig og som du kan stole på. Jeg fikk Signe Beatrice anbefalt av en venn, og nå vet jeg også hvorfor. Readingene jeg får er enestående. Fortsett med ditt gode arbeid!”

Cecilie

"Jeg har gått fast hos Signe Beatrice de siste årene og det har vært en uvurderlig hjelp og støtte for meg. Tusen takk!"

Anders

“ Hei Signe Beatrice,

jeg vil bare takke for det super spennende tarot kurset du holdt. At jeg ville få utbytte av kurset, var jeg ikke i tvil om, men at det skulle være så interessant, samtidig så lett fordøyelig, ante jeg ikke. Jeg har siden kurset som du oppfordret, lagt tarot "legg "på hele familien, og alle er imponerte.. takk til deg Signe Beatrice, du lærte meg å se tarot kortene med nye øyne!”

Hilsen Aud 

"Første gangen jeg hørte om Signe Beatrice var i radioen, og jeg bare visste at jeg måtte få kontakt med henne og det har jeg ikke angret et sekund på. Hun er dyktig! "

Kari

“ Da jeg kom til Signe Beatrice for en reading første gang, var jeg både spent, undrende og veldig nysgjerrig. Mine tanker om Tarot den gangen var at det var spennende men veldig spesielt. Det var noe mystisk og nesten litt skummelt ved denne kortstokken med de spesielle bildene, syntes jeg. Samtidig hadde tanken på å få en reading blitt såpass forlokkende at tiden var inne for å prøve det. Jeg valgte Signe Beatrice fordi jeg hadde truffet henne tidligere, i en annen sammenheng, og fått inntrykk av henne som en troverdig og jordnær person. Dette inntrykket ble bare forsterket under den første readingen. Hennes rolige og behagelige væremåte skapte en god atmosfære og jeg følte meg fra første stund avslappet og trygg til å våge og stille de spørsmålene jeg hadde på hjertet. Jeg har senere tatt flere readinger hos Signe Beatrice og jeg opplever hennes evne til å lese og formidle som unik. Jeg synes hun har en fascinernde evne til å sette ord på ting og får meg til å kunne se ting fra et annet ståsted enn tidligere. Signe Beatrice er dyktig og engasjert i sitt arbeid. Og hun utviser respekt og ydmykhet i sine readinger.

Readingene jeg fikk av Signe Beatrice gjorde meg såpass interessert i Tarot at jeg ønsket å lære mer. Dermed meldte meg på et Tarotkurs hos henne. Det var en lærerik og fin opplevelse. Det hele var veldig jordnært og konkret. Signe Beatrice opptrådte som dyktig og engasjert i sitt arbeid i å lære andre til å bruke sinnet på en ny måte."

Hilde

"Jeg anbefaler på det sterkeste Signe Beatrice, har vært hos henne flere ganger for readinger og gått tarotkurs. Hun forklarer på et enkelt og inspirerende språk. Tarotkurset blev lagt opp etter deltagernes forkunnskaper. Som deltagere fikk man øve seg på å gi readinger etter eget ønske og ståsted i en liten gruppe. Hennes readinger er treffsikre. Hun tar seg god tid og svarer på det du spør etter. Hun er trygg på sine evner og er jordnær i sin kommunikasjon."

Anna

"Jeg leste en reportasje i Finansavisen om Signe Beatrice og hennes evner, og har rådført meg med henne både i forretningsmessige og private spørsmål. Hun bekrefter det jeg innerst inne kjenner er riktig og det gjør godt.”

Mvh H.

bottom of page